Smržová odletěla za Trumpem do USA

Kateřina Smržová, I. vicemiss ČR 2002, odletěla ve středu na pozvání Donalda Trumpa do Spojených států. V příštích dnech a týdnech se tam modelka pokusí prorazit na nejlepších světových módních molech. Některé zakázky jí údajně Trumpova agentura nasmlouvala.

Kateřina prochází s úsměvem celní kontrolou na pražském letišti v Ruzyni. Jestli jí šťastný výraz tváře zůstane i v příštích dnech, neví nyní pravděpodobně ani ona sama.

Naposledy ukázat přítomným novinářům suvenýry: medvídka a medvídka - letadlo už čeká. Kateřina sama přiznává, že pro svět módy už není nejmladší a cesta do USA je jednou z posledních možností, jak výrazně prorazit i v zahraničí. "Holky začínají už ve 14 letech a mně je 23," shrnula realisticky před časem.

Nebývalou šanci jí dal americký miliardář Donald Trump, který si Kateřinu vyhlédl na světové soutěži krásy v Panamě, kde se česká kráska umístila ve finálové desítce. Bývalá vicemiss se hodlá domů vrátit na Vánoce. "Co bude dál, uvidím podle nabídek k práci," nastínila svou nejbližší budoucnost.

NOVINKY

obsah | Česká republika