Americká univerzita v ČR ponúka záujemcom zo Slovenska študijné odbory

UNYP v Českej republike v spolupráci s neziskovou organizáciou Americká kultúrna výmena(AKV) v Bratislave pripravili pre slovenských študentov, ich rodičov a ďalších záujemcov prezentáciu univerzity a jej študijných odborov.

Uskutoční sa v utorok 10.mája 2005 od 15.30 do 17.30 h v hoteli Danube v Bratislave a v stredu 11.mája od 15.30 do 17.30 h v priestoroch Strednej priemyselnej školy Strojníckej na Komenského 2 v Košiciach.

UNYP, celosvetovo uznávaná súkromná univerzita založená v spolupráci so Štátnou univerzitou v New Yorku (SUNY), má vysokú úroveň. Od roku 1998 záujemcom ponúka štvorročné denné bakalárske štúdium v anglickom jazyku v odboroch Riadenie obchodu, Medzinárodné a európske ekonomické štúdiá, Komunikácia a masmédiá. Od školského roku 2002/2003 rozšírila ponuku o odbory Informačné systémy manažmentu a Sociológia a politické vedy.

Pre pracujúcich uchádzačov o štúdium, ktorí sa nemôžu stať riadnymi študentmi, UNYP ponúka trojročné intenzívne víkendové bakalárske štúdium a absolventi vyšších odborných škôl môžu bakalársky titul získať už po roku štúdia. Vyššie akademické tituly umožňuje postgraduálne štúdium na. Pre tých, ktorí z prijímacích testov z angličtiny nedostanú dostatočný počet bodov, pripravia dodatočné hodiny anglického jazyka.

Na UNYP vyučujú kvalitní zahraniční lektori z renomovaných univerzít, lektori Vysokej školy ekonomickej a Karlovej univerzity v Prahe.

University of New York Prague je akreditovaná Ministerstvom školstva, mládeže a telovýchovy Českej republiky a Britskou akreditačnou radou ako inštitúcia poskytujúca vyššie vzdelanie. Uznáva ju aj Ministerstvom školstva Slovenskej republiky.

SME

obsah | Slovenská republika